avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda pentru numar provizoriu German fara matrita in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda pentru numar provizoriu German fara matrita in Ungaria

Buna ziua.
Anul curent in Februarie am luat o masina din Germani. Autoturismul avea numar provizoriu german de o luna (zoll). Venind acasa in Ungaria pe autostrada M1 nu am luat matrita. Mentionez ca eram in perioada de gratie in Ungaria dupa legile din Ungaria. Am fost depistat ca nu am avut matrita si dupa o luna am primit prin scrisoare o amenda la domiciliu in lb. engleza. Nu am platit aceasta amenda, iar peste doua luni am primit iarasi o scrisoare unde amenda era majorata. A treia scrisoare am primit deja de la o firma colectoare internationala tot in lb engleza. Vreau sa va intreb ce sansa are firma colectoare sa colecteze aceasta amenda, si daca poate sa ma constranga sa platesc Nu as vrea sa platesc pentru ca amenda s-a marit deja considerabil.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Bela5 , utilizator 12:16, 19 Iulie 2015
n-au ce sa va faca , stati linistit/linistita !
dar , pe viitor ,daca mai aveti de gand sa mergeti in Europa , va sugerez sa ocoliti Ungaria...mergeti pe alte rute , exemplu Serbia, Sovenia, Austria...
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
Silver78, utilizator
Multumesc, astept si alte pareri si sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat in germania oanapetruiulian oanapetruiulian Sunt sofer profesionist in EUROPA.Mi s-a suspendat permisul in urma cu 2 luni in Germania,pt.o depasire pe linie continua,mi-a expirat suspendarea,dar nu stiu ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat germania/neinmatriculat in romania georgecostea69@gmail.com georgecostea69@gmail.com Dragii mei, problema mea este un semnal de alarma si avertizare in acelasi timp pentru toti cetatenii care intentioneaza sa achizitioneze o masina din ... (vezi toată discuția)