avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Amenda luata in Ungaria
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Amenda luata in Ungaria

Buna ziua!

Un prieten a primit o amenda (pe teritoriul Ungariei, la vama) pentru ca avea cartea de identitate expirata. Cum se poate plati aceasta amenda din Romania? Daca acel prieten tranziteaza maine, de exemplu, Ungaria (cu o carte de identitate valabila, de aceasta data), iar amenda inca nu este platita, risca ceva?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Mihaidarie , utilizator 17:15, 7 Iunie 2022
Buna ziua,

Puneti un scan al amenzii pe net (nu puteti atasa fisiere la mesaje pe forum) sa vedem si noi minunea. Nu cred ca a primit amenda la vama de la politistii unguri

pentru ca avea cartea de identitate expirata

In locul prietenului as ocoli Ungaria pana la achitarea amenzii, pentru orice ar fi ea. Soferii cu amenzi neachitate sunt intr-o baza de date a politiei maghiare si nu are cum sa scape.

Daca era la volan nu mai scanati. Am uitat ca soferii cu actul de identitate expirat sunt amendati cand ii prind, m-am gandit ca a primit-o la trecerea frontierei.

Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2015
Ares-3, moderator
Și totuși, care este soluția? Am primit și eu amendă la vamă pentru buletin expirat. 50000 forinti. Cum se poate achita?
Salut am o intrebare ce ma cam framanta
Maine trebuie sa plec din italia spre romania dar am vazut tarziu ca buletinul meu este expirat de acum 3 luni .. voi intampina problema la unguri sau la frontiera .?
Cum ați rezolvat cu amenda ? Am primit și eu și copilul meu câte 50000 de F amenda.

AdryanR a scris:

Și totuși, care este soluția? Am primit și eu amendă la vamă pentru buletin expirat. 50000 forinti. Cum se poate achita?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat - pot intra in romania? joony joony :-/ buna am si eu o intrebare, ma pot duce in romania cu buletinul expirat? (vezi toată discuția)
Cetatenie maghiara ale2012 ale2012 buna seara.am si eu o intrebare.am cetetenia maghiara si as vrea sa ma duc in ungaria sa imi fac pasaportul pentru a plecat in olanda.am si eu o intrebare daca ... (vezi toată discuția)
Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)