avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate Zven print

Activitate Zven print

Vă rog să mă ajutați cu o informație in legatură cu gardul despartitor dintre proproietatea mea si a vecinului și anume:
Doresc să construiesc gardul de hotar (conform proiectului si autorizatiei), la limita propietății, dar pe terenul meu si pe cheltuiala mea, insă exista deja un gard foarte degradat, năpădit de balarii și arbuști. Vecinul reticent a spus că e treaba mea și sa il construiesc la mine daca am nevoie de gard. Totul este in regula, dar pentru a-mi construi propriul gard, tehnic vorbind, echipa de muncitori trebuie să pătrundă și pe terenul vecinului in timpul construirii (pentru realizarea cofragului și tencuirea gardului meu).
Care sunt reglementările în acest sens și ce trebuie să fac să fiu acoperit din punct de vedere legal?
Multumesc anticipat!
Bună ziua!
Zilele trecute am fost victima unei acțiuni de pândă specifice poliției rutiere. Mai mult de atât agentul a avut un comportament neadecvat, sfidător, chiar impertinent la adresa mea (mi-a vorbit la pertu, a folosit cuvinte precum „te-am ars”, mi-a cerut detalii despre viața mea personală și profesională fiind vădit interesat cu ce mă ocup și „cum fac bani”). A refuzat să mă lase să citesc personal procesul-verbal și de asemenea a refuzat să mă lase să-mi scriu obiecțiile. A zis să semnez „pe încredere”. Desigur, nu am semnat în necunoștință de cauză (doar mi l-a citit el, fără dicție și cu o voce mormăită). Apoi a plecat fără să-mi lase exemplarul de pe P-V. Ce mă sfătuiți să fac?
P.S. Mi-a suspendat permisul pentru 60 de zile. Acum am dovadă valabilă până la 01.04.2022.
Mulțumesc anticipat
Acesta este fedbackul pe care l-am trimis firmei de curierat si la care nu am primit miciun raspuns:
Doresc să îmi exprim indignarea față de modul total neprofesionist în care un agent FAN Courier și-a îndeplinit obligațiile de serviciu în data de 19.05.2017, astfel FAN COURIER fiind complice la violarea secretului corespondenței. Fac referire la livrarea AWB 86xxxx xx care conținea plicuri personalizate și documente ale societății pe care o administrez și care au fost livrate clientului meu final, însoțite și de documentele de intrare de la furnizor. Acest fapt a cauzat prejudiciu moral și material și poate periclita activitatea unității noastre. Fața de cele prezentate, directorul de la Târgoviște (care nu și-a declinat identitatea) nu a luat nicio poziție fermă, transmițându-ne doar scuzele sale verbale și catalogând livrarea cu „refuz la ridicare”, făcând acest lucru cu 5 zile întârziere și desigur după recuperarea și reambalarea coletului desfăcut. Aceste „derapaje” nu fac cinste FAN COURIER-ului, iar clienților nu le oferă garanția livrărilor sigure și la termen. Față de cele prezentate, deocamdată nu am luat nicio decizie finală, nu am inițiat niciun demers, doar m-am documentat și informat. (Nici presa nu a fost informată!) Aștept cu interes poziția oficială a FAN COURIER-ului!