avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Zilele trecute am fost victima unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Zilele trecute am fost victima unei acțiuni de pândă ...

Bună ziua!
Zilele trecute am fost victima unei acțiuni de pândă specifice poliției rutiere. Mai mult de atât agentul a avut un comportament neadecvat, sfidător, chiar impertinent la adresa mea (mi-a vorbit la pertu, a folosit cuvinte precum „te-am ars”, mi-a cerut detalii despre viața mea personală și profesională fiind vădit interesat cu ce mă ocup și „cum fac bani”). A refuzat să mă lase să citesc personal procesul-verbal și de asemenea a refuzat să mă lase să-mi scriu obiecțiile. A zis să semnez „pe încredere”. Desigur, nu am semnat în necunoștință de cauză (doar mi l-a citit el, fără dicție și cu o voce mormăită). Apoi a plecat fără să-mi lase exemplarul de pe P-V. Ce mă sfătuiți să fac?
P.S. Mi-a suspendat permisul pentru 60 de zile. Acum am dovadă valabilă până la 01.04.2022.
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2022
Zven print, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandra Dogaru , Avocat 13:42, 21 Martie 2022
Buna ziua!
Plangere contravenționala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la ce varsta sunt permise nesimtirea si impertinenta?! Roland Mindrila Roland Mindrila Oare este permis unei persoane sa devina impertinenta si nesimtita sub pretextul varstei , experientei si pozitiei? X-( Nu inteleg cum pot asemenea ... (vezi toată discuția)
Reclamatie notar public KaraAlexa KaraAlexa Buna seara. In urma cu 3 luni, am vandut un teren, am facut actele la notariat si ni s-a zis sa mergem dupa contracte in maxim 30 de zile. Dupa 1 luna cand ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a formula plangere impotriva unui proces verbal de contraventie? sallsa sallsa Am primit acasa prin posta o amenda de la politia sect.6 sect 2 o amenda fiind specificat ca: \"a refuzat sa dea relatii privind stabilirea identitatii sale, ... (vezi toată discuția)