avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie notar public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie notar public

Buna seara. In urma cu 3 luni, am vandut un teren, am facut actele la notariat si ni s-a zis sa mergem dupa contracte in maxim 30 de zile. Dupa 1 luna cand ne-am dus dupa contracte, au eliberat un singur contract pentru cumparator, iar noua vanzatorilor dna. notar ne-a zis ca daca vrem poate sa ne faca o copie legalizata contra cost. Din cate stiam la orice cumparare vanzare trebuiesc eliberate atatea contracte in original cate parti sunt implicate. Poate cineva sa ma sfatuiasca, deoarece in acest moment ma gandesc sa fac o reclamatie in acest sens la camera notarilor, dar vroiam sa ma asigur totusi ca nu o fac degeaba. Multumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2010
KaraAlexa, utilizator
asa este.trebuia sa va elibereze si dvs un exemplar in original. puteti sa faceti o sesizare scrisa la camera notarilor publici.
Multumesc pentru raspunsul prompt. Exista un formular tip de sesizare sau este o reclamatie scrisa de mana?
Mai bine ii faceti plangere penala pentru abuz in serviciu in forma calificata! La Camera Notarilor Publici din raza teritoriala respectiva nu o sa se ia nici un fel de masura impotriva notarului public...doar sunt intre ei , ati uitat?!
B-)
Multumesc pentru raspunsuri, insa nu prea stiu ce inseamna plangere penala pentru abuz in serviciu in forma calificata. De asemenea dna. notar a retinut la dosar primul contract de vanzare cumparare prin care noi la randul nostru am obtinut acel teren. Acest contract nu trebuia sa treaca la cumparatori? Multumesc.
pai contractul de vanzare cumparare nu vi s-a eliberat in ziua semnarii lui?
poate era vorba de incheierea de intabulare pe numele noului proprietar...

Alte discuții în legătură

Eliberare duplicat act notarial din 2005 Kyandra Kyandra Buna ziua, In speranta ca un coleg notar imi va putea oferi o solutie: Am un contract de vanzare cumparare al unui imobil (casa si teren) autentificat la ... (vezi toată discuția)
Părinții mei mi-au donat o garsonieră, dar ca act mi s-au dat două duplicate nesemnate. am dreptul să îi solicit doamnei notar o copie după original? Ale Vio Ale Vio Buna ziua. Ieri, 12 septembrie 2018, părinții mei mi-au donat o garsoniera, prin act donație, la notariat. Fratele meu este trecut ca si declarant, în ... (vezi toată discuția)
Acte locuinta furate Viorica Bog Viorica Bog Am o garsoniera in centrul Brasovului. Am reusit sa-i fac intabularea zilele acestea. M-a sunat cineva (pe numar privat) ca are contractul meu de ... (vezi toată discuția)