Am o garsoniera in centrul Brasovului. Am reusit sa-i fac intabularea zilele acestea. M-a sunat cineva (pe numar privat) ca are contractul meu de vanzare-cumparare si ordinul prefectului si ca ar trebui sa ne intalnim sa discutam. Mi s-au furat cand am iesit de la cadastru, dupa ce am platit taxa la casierie. Am refuzat intalnirea ca nu stiam ca intr-adevar domnul acela avea actele mele. Dar acasa am verificat si intr-adevar lipseau. Eu mai am cate un exemplar original din acele acte plus actul de intabulare. Puteti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac sa nu se foloseasca de actele mele si ce pericol ar fi? Multumesc!
anuntati politia si acceptati intalnirea...cu conditia ca politisti in civil neaparat sa va insoteasca. rezolvati si dvs si faceti un bine si societatii.
cu actele dvs infractorii aceia pot face multe... doar daca dvs anuntati la notariate si la politie.(e necesar la un singur notariat sa anuntati ca au ei o retea.)
Depuneti o adresa la Camera Notarilor Publici in care explicati situatia si atentionati in legatura cu posibilitatea utilizarii frauduloase a actelor dvs., solicitand ca sesizarea dvs. sa fie comunicata tuturor birourilor notariale. In paralel, anuntati si Politia si, eventual, Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
Oare hotii asta chiar nu se gandesc ca pagubitul ar putea merge la politie pentru a fi insotit de agenti la intalnire? Culmea prostiei pe cuvant sau poate si-au mai gasit prosti inainte.