Acesta este fedbackul pe care l-am trimis firmei de curierat si la care nu am primit miciun raspuns:
Doresc să îmi exprim indignarea față de modul total neprofesionist în care un agent FAN Courier și-a îndeplinit obligațiile de serviciu în data de 19.05.2017, astfel FAN COURIER fiind complice la violarea secretului corespondenței. Fac referire la livrarea AWB 86xxxx xx care conținea plicuri personalizate și documente ale societății pe care o administrez și care au fost livrate clientului meu final, însoțite și de documentele de intrare de la furnizor. Acest fapt a cauzat prejudiciu moral și material și poate periclita activitatea unității noastre. Fața de cele prezentate, directorul de la Târgoviște (care nu și-a declinat identitatea) nu a luat nicio poziție fermă, transmițându-ne doar scuzele sale verbale și catalogând livrarea cu „refuz la ridicare”, făcând acest lucru cu 5 zile întârziere și desigur după recuperarea și reambalarea coletului desfăcut. Aceste „derapaje” nu fac cinste FAN COURIER-ului, iar clienților nu le oferă garanția livrărilor sigure și la termen. Față de cele prezentate, deocamdată nu am luat nicio decizie finală, nu am inițiat niciun demers, doar m-am documentat și informat. (Nici presa nu a fost informată!) Aștept cu interes poziția oficială a FAN COURIER-ului!