avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Activitate Liliana.C

Activitate Liliana.C

Buna ziua. In luna august anul curent, băiețelul va face 1 an. Doresc sa il dau la cresa si ulterior sa ma întorc la serviciu. Serviciul il voi începe pe final de an sau chiar din ianuarie 2020. Exista vreo lege care sa ma oblige sa reintru in câmpul muncii la o lună de la începerea cresei? Doresc sa stau vreo 2 luni (macar) deoarece, cum bine știm, începerea colectivității aduce si multe îmbolnăviri. Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Refuz eliberare acte
Multumesc frumos pentru promtitudine! O zi buna!
Buna ziua. Ma aflu in situatia urmatoare. In perioada 11.11.2016~24.03.2017 am fost angajata ca si director de magazin la o firma care are ca si domeniu de activitate comertul cu haine. In martie cand am plecat, mi s~a aprobat demisia si un numar mic de zile de preaviz(slava domnului). De atunci ii tot sun sa imi elibereze actele de incheiere(fisa lichidare, decizie de incetare etc) . Ma tot amana cum ca a trimis, ca e in concediu nu stiu cine. Exista vreun termen legal in care ei sunt obligati sa imi trimita aceste acte? Sincer isi bat joc de noi, zic noi pentru ca suntem cam 4 fete care au plecat atunci, si una ulterior dupa cateva saptamani. In cat timp sunt obligati sa elibereze aceste acte? Sincer la un moment dat chiar ma gandeam sa ii chem in instanta. Va multumesc pentru ajutorul acordat.