avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Obligativitatea reluării serviciului in caz de cresa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Obligativitatea reluării serviciului in caz de cresa

Buna ziua. In luna august anul curent, băiețelul va face 1 an. Doresc sa il dau la cresa si ulterior sa ma întorc la serviciu. Serviciul il voi începe pe final de an sau chiar din ianuarie 2020. Exista vreo lege care sa ma oblige sa reintru in câmpul muncii la o lună de la începerea cresei? Doresc sa stau vreo 2 luni (macar) deoarece, cum bine știm, începerea colectivității aduce si multe îmbolnăviri. Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:17, 21 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nicio lege care sa va oblige sa reintrati in câmpul muncii la o lună de la începerea cresei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mersul la cresa suspenda indemnizatia de crestere copil pana la 2 ani? MihaelaVio MihaelaVio Buna ziua, ma intereseaza inscrierea copilului meu, acum in varsta de 1 an si 3 luni la o cresa de stat incepand cu luna mai 2015. Sunt in crestere copil ... (vezi toată discuția)
Mamă văduvă ElisabetaChidu ElisabetaChidu Bună ziua, sunt o mamă al unui băiețel de 1 an și 8 luni, am 44 de ani,sunt văduvă de 8 luni, nu avem creșă, nici grădiniță cu program prelungit, ... (vezi toată discuția)
Crestere copil bolnavior, buna ziua, ma confrunt cu următoarea speța și cred ca am primit ... AdrianaC22 AdrianaC22 Buna ziua, ma confrunt cu următoarea speța și cred ca am primit informații incomplete. Sunt in creștere copil, baietelul având 1 an și 10 luni 1/2. ... (vezi toată discuția)