avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mamă văduvă
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mamă văduvă

Bună ziua, sunt o mamă al unui băiețel de 1 an și 8 luni, am 44 de ani,sunt văduvă de 8 luni, nu avem creșă, nici grădiniță cu program prelungit, nu am părinți sau socrii in județ, nu am cu cine lăsa băiețelul dacă mă întorc la muncă, in cazul acesta nu există nici o lege care să mă ajute, sau cum aș putea să mai stau acasă un an de zile pt creșterea copilului,?
Ultima modificare: Luni, 16 Aprilie 2018
ElisabetaChidu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum aș putea prelungi concediul pentru creșterea copilului? ElisabetaChidu ElisabetaChidu Bună ziua, sunt o mamă al unui băiețel de 1 an și 8 luni, am 44 de ani, din păcate sunt văduvă de 8 luni, soțul meu s-a îmbolnăvit fulgerător și a ... (vezi toată discuția)
Incredintare custodie minor de 8 ani si jumatate catre tata catescudoru catescudoru Sunt casatorit de 11 ani.In urma casatoriei a venit pe lume un baietel,acum in virsata de 8 ani si jumatate.De circa 3 luni sunt in divort,si doresc ... (vezi toată discuția)
Mama minora Gessica Gessica Buna seara.Sora mea are aproape 17 ani ( ii implineste in aprilie) . in luna august a anului trecut a nascut un baietel . Tatal baietelului l-a recunoscut si ... (vezi toată discuția)