Buna ziua, ma confrunt cu următoarea speța și cred ca am primit informații incomplete. Sunt in creștere copil, baietelul având 1 an și 10 luni 1/2. Copilașul este luat in evidentă si a fost diagnosticat cu astm bronșic, el având in continuare nevoie mine. Eu in data de 16 Septembrie ar trebui sa revin la locul de munca. Baietelul fiind născut in 17 Octombrie, ultima luna fiind luna tatălui, care nu si-o va lua, deoarece nu poate. Dosarul pentru prelungirea cu încă 1 an este in lucru, ultimele documente medicale urmează sa le primesc in jurul datei de 10 Septembrie. Urmând apoi depunerea actelor. Urmează apoi ancheta socială, expertiza comisiei si eliberarea certificatului de handicap. Toate acestea nu se pot realiza in termen de 5 zile, cât mai e de la primirea actelor medicale pana la reînceperea la locul de munca. Mi s-a spus de la asistenta socială ca singura varianta ar fi sa îmi fac cerere de revenire la locul de munca. Cum as putea face asta, când nu am cu cine îl lasă, el fiind si bolnavior? Chiar nu exista alta varianta? Aștept cu mare interes un răspuns pentru a depăși acest impas si a acționa in consecință cât mai repede posibil. Multumesc
Revin cu o informație care a ajuns la urechile mele și nu știu cât este de reala, in baza legii 55 pot depune o cerere societății de unde mi s-a suspendat contractul de munca, sa mi se prelungească CCC pana la eliberarea certificatului de handicap? Multumesc