avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Copil cu astm bronsic dupa varsta de 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Copil cu astm bronsic dupa varsta de 2 ani

Buna ziua. Caut de ceva timp un raspuns,poate ma puteti ajuta dvs. Copilul meu are 1 an si 11 luni si este suspect de astm bronsic. Eu beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la 2 ani. Cum ar trebui sa procedez daca mi se elibereaza certificatul ptr copil cu handicap,dupa ce copilul implineste varsta de 2 ani? Avand in vedere ca eu imi reiau activitatea la locul de munca,se mai poate sa mi se acorde prelungirea sau reluarea concediului de crestere copil si de a beneficia de indemnizatie dupa ce copilul a implinit 2 ani? Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)