avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate alina_sandu

Activitate alina_sandu

Răspuns la discuția ACCIDENT LA TOPOGAN
Va multumesc mult pentru ajutor! Sper sa fac ce trebuie si asfel de incidente sa nu mai existe!!!
Răspuns la discuția ACCIDENT LA TOPOGAN

Nu stiu ce este DJSP?
POPA GHEORGHE a scris:

Este posibil ca respectivul tobogan sa nu indeplineasca conditiile legale pentru functionarea in siguranta a utilizatorilor. Puteti sesiza ITM si DJSP in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a nu se mai pune in pericol sanatatea altor utilizatori ai toboganului. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire. Se vor declansa anchete si veti primi raspuns scris cu rezultatul anchetelor.

Buna ziua,

Am avut un accident la un loc de joaca pentru adulti si copii, m am dat pe un topogan si la impactul cu apa m am lovit la cap. Viteza apei prea mare cadere prea abrupta si piscina prea mica. Am ajuns la spital unde am facut investigatii, m au ras si mi au cusut rana.
Vreau sa mi recuperez banii cheltuiti si sa solicit daune morale pentru mine si pentru fata mea care ma vazut plina de sange, fiind singurul parinte.
Va rog sa mi spuneti cum sa procedez. As dori sa incer o intelegere amiabila. Nu doresc nici un leu in plus ci doar sa nu mai existe un alt accident si mi e sa mi se plateasca ce se cuvine in urma accidentului.
Am facut o solicitare la spital sa mi se elibereze fisa medicala pentru a merge cu ea la IML.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete... in cazul unui detasat, care vine de la angajatorul de baza cu zile de concediu de odihna neefectuat, il efectueaza pe perioada detasarii si efectueaza si o parte din zilele de concediul de odihna aferent detasarii, la incetarea detasarii trasmit angajatorului de baza zilele de concediu sau ii compesez in bani zilele de concediul de odihna neefectuat?
Daca incetarea detasarii coincide cu incetarea cim la angajatorul de baza, cine ii plateste zilele de co neefectuat?

Va multumesc!!!!!!