avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ACCIDENT LA TOPOGAN
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ACCIDENT LA TOPOGAN

Buna ziua,

Am avut un accident la un loc de joaca pentru adulti si copii, m am dat pe un topogan si la impactul cu apa m am lovit la cap. Viteza apei prea mare cadere prea abrupta si piscina prea mica. Am ajuns la spital unde am facut investigatii, m au ras si mi au cusut rana.
Vreau sa mi recuperez banii cheltuiti si sa solicit daune morale pentru mine si pentru fata mea care ma vazut plina de sange, fiind singurul parinte.
Va rog sa mi spuneti cum sa procedez. As dori sa incer o intelegere amiabila. Nu doresc nici un leu in plus ci doar sa nu mai existe un alt accident si mi e sa mi se plateasca ce se cuvine in urma accidentului.
Am facut o solicitare la spital sa mi se elibereze fisa medicala pentru a merge cu ea la IML.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: alina_sandu , utilizator 18:12, 24 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
După ce aveți și actele de la IML, vă recomand să trimiteți către societatea care deține locul de joacă o notificare (la care să atașati documentele medicale, facturi și chitanțe cu cheltuielie făcute de dumneavoastră ca urmare a accidentului) prin care să solicitați sumele care considerați că vi se cuvin.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Laura Roca, Avocat
acest răspuns util
Este posibil ca respectivul tobogan sa nu indeplineasca conditiile legale pentru functionarea in siguranta a utilizatorilor. Puteti sesiza ITM si DJSP in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a nu se mai pune in pericol sanatatea altor utilizatori ai toboganului. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire. Se vor declansa anchete si veti primi raspuns scris cu rezultatul anchetelor.

Nu stiu ce este DJSP?
POPA GHEORGHE a scris:

Este posibil ca respectivul tobogan sa nu indeplineasca conditiile legale pentru functionarea in siguranta a utilizatorilor. Puteti sesiza ITM si DJSP in scris, cu nr. de inregistrare/ data pentru a nu se mai pune in pericol sanatatea altor utilizatori ai toboganului. Sesizarile se pot trimite prin posta cu confirmare de primire. Se vor declansa anchete si veti primi raspuns scris cu rezultatul anchetelor.

ITM = Inspectoratul Teritorial de Munca

DJSP = Directia Judeteana de Sanatate Publica
acest răspuns util
Directia judeteana de sanatate publica.
Daca doriti sa comentati dati clik pe "raspunde" pentru a nu se mai afisa mesaje deja scrise.

Alte discuții în legătură

Fetița mea a avut un accident la un eveniment organizat de o companie din domeniul sportului. ce pași trebuie să urmez pentru ca vinovații să răspundă pentru ce s-a întâmplat? Intreb2019 Intreb2019 Buna ziua. Fetita mea a participat la un eveniment sportiv organizat de o companie foarte cunoscuta din domeniul sportului. In cadrul acestui eveniment au fost ... (vezi toată discuția)
Greșeli în spital de stat! Azaleea2024 Azaleea2024 Bună seara! Am și eu un caz mai special, în legătură cu o naștere naturală la județean-cu o epiziotomie mai exact. Am născut în luna aprilie, ... (vezi toată discuția)
Daca te accidentezi la piscina ella m ella m Bună seara!Puteţi,vă rog să-mi oferiţi un răspuns vizavi de pasii pe care îi pot intreprinde, ca urmare a unei accidentări la piscină, soldată cu o ... (vezi toată discuția)