avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Daca te accidentezi la piscina
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Daca te accidentezi la piscina

Bună seara!Puteţi,vă rog să-mi oferiţi un răspuns vizavi de pasii pe care îi pot intreprinde, ca urmare a unei accidentări la piscină, soldată cu o plagă cusută cu 7 copci la cap,cu peste 10 zile de ingrijiri medicale.
Menţionez că accidentul a fost produs în piscina, într-o margine -colt al acesteia foarte tăioasă,ca urmare a faptului că piscina era murdară şi se aluneca în ea
Cel mai recent răspuns: ella m , utilizator 22:03, 2 August 2017
ce urmariti cu acei pasi?
Daca nu erati in timpul serviciului, nu efectuati o sarcina de serviciu nu poate fi vorba de un accident de munca, chiar daca ati primit 10 zile de concediu medical (precizati doar 10 zile de ingrijiri medicale).
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica si Inspectoratul teritorial de munca, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, pentru starea de fapt a piscinei si existenta riscului de producere a unor evenimente nedorite.
Daca doriti daune materiale si/ sau daune morale puteti deschide actiune in instanta impotriva firmei care administreaza piscina.
Va multumesc pentru raspuns.Ma aflam in concediu,nu in timpul serviciului.
Voi continua in instanta...
Puteti sesiza si Protectia consumatorului in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Sesizarile scrise si raspunsurile scrise primite de la institutiile statului sesizate de dvs. pot atarna greu daca va decideti sa deschideti actiune in instanta.
Va multumesc pentru raspuns!
Spor in toate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu vatamare corporala din culpa craciundaniel1980 craciundaniel1980 In urma unui accident rutier am acroșat un biciclist. Victima nu a fost internata însa și-a anunțat intenția de a scoate un certificat ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier elenabuza elenabuza Buna ziua! In data de 20.12.2014 am fost victima unui accident rutier. Eu treceam regulamentar pe zebra si din senin am fost lovita de un autoturism. Mi-am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala bobykremer bobykremer Buna , Am o mare nelamurire cu consecintele unui accident rutier cu vatamare corporala in care am fost implicat, dar vreau sa incep prin a va spune cum s-a ... (vezi toată discuția)