avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Activitate rackem97

Activitate rackem97

Răspuns la discuția Clauza abuziva
Nu este vorba in sine despre aceasta suma infima, dar acest domeniu in cauza are anumite specificatii, anumite optimizari SEO pentru domeniul in care voi activa.
Cu toate facturile ce dovedesc achizitia, ma pot indrepta catre un avocat, cu documentele in fata? Mai multe detalii, pe langa aceste fapte?
Răspuns la discuția Clauza abuziva
Revin pe subiect.

Nu mi s-a oferit niciodata acces catre interfata ROTLD, de catre comerciant, inca de cand am achizitionat domeniul in cauza.
Este achizitionat printr-o terta, respectiv aceasta societate pe care o reclam, si este trecut direct pe numele companiei reclamate.
Solicit de foarte mult timp, transferul responsabilitatii direct catre mine, si cheia pentru transfer al domeniului in cauza.
Răspuns la discuția Clauza abuziva
Cred ca nu s-a înțeles foarte bine. Domeniul a fost achiziționat de către mine și dețin toate facturile concludente, dar nu exista niciun contract efectuat.
Domeniul este achiziționat sub forma de persoana fizica.
Răspuns la discuția Clauza abuziva
Website-ul imi apartine, intrucat am infiintat o societate in cadrul acestui an, si doresc sa imi desfasor activitatea, sub toate formele legale posibile.
Puteti oferi mai multe detalii?
Discuție Clauza abuziva
Buna ziua,

Clauze abuzive - [ link extern ]

În anul 2014, am înregistrat un domeniu printr-o companie terta, KROND Solutions SRL, după o colaborare îndelungată, am hotărât să îmi transferul drepturile pe acest domeniu către autoritatea de inregistrarii domenii (ROTLD) , KROND SOLUTIONS SRL (firma TERTA), provider GLOBEHOSTING SRL, se spală pe cap cu această situații.
GLOBEHOSTING (firma principala) mă transferă către KROND SRL, (terti) întrucât menționează că, direct, nu sunt implicați cu aceștia, și doar pe baza afirmației reseller-ului KROND, pot primi cheia pentru transfer.
Mi se cere abuziv o taxă pentru a-l putea transfera către alt registrar, pe care nu sunt de acord să o achit.
Am contactat autoritatea pentru înregistrarea domeniilor în România (ROTLD), nu au cunoștință de acest reseller, și am fost îndrumat să apelez către organele competente.
La ANPC, iti bati capul de pomana, intrucat considera ca petitia este clasata, pe motiv ca ei nu lucreaza prin "terti", iar compania KROND este un tert pe langa GLOBEHOSTING.
Este o situatie delicata, si solicit asistenta din partea unor persoane care s-au mai ocupat de astfel de situatii.
Careva care își poate da cu părerea la astfel de incidente?.
Voi lua legatura cu un avocat, dar mai inainte de toate, imi doresc sa cunosc toate procedura completa pentru a-i putea chema in instanta.
Momentan sunt angajatul unei firme, si beneficiez de concediu medical.
Pana la finalizarea termenului concediului medical, pot sa lucrez in cadrul altei societăți, cu un contract pe perioada nedeterminata?