avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poti lucra simultan in cadrul a doua societăți?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poti lucra simultan in cadrul a doua societăți?

Momentan sunt angajatul unei firme, si beneficiez de concediu medical.
Pana la finalizarea termenului concediului medical, pot sa lucrez in cadrul altei societăți, cu un contract pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 9 Iunie 2017
Chiar daca legislatia nu prevede expres o asemenea interdictie, incapacitatea temporara de munca nu inseamna ca pentru un angajator nu pot muncii , iar pentru altul da.

Incapacitatea temporara de munca insemna ca pentru o anumita perioada de timp acea persoana nu poate munci la niciun angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical emilydu emilydu Sunt in concediu medical de la locul meu principal de munca(la stat) dar mai am un job la particular.Este legal sa continui la particular sa merg normal(am ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de concediu de odihna? ddanutz1 ddanutz1 Sunt angajat la o societate cu capital privat.Din ianuarie si pana in prezent am fost in concediu medical.Pentru aceasta perioada mai beneficiez de concediu ... (vezi toată discuția)
Repercusiuni c.f.s ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.Ce se poate intampla cu un angajat daca firme respectiva ia decizia de a fi trimis 2 luni in CFS,binenteles contractul este incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)