avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficiez de concediu de odihna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficiez de concediu de odihna?

Sunt angajat la o societate cu capital privat.Din ianuarie si pana in prezent am fost in concediu medical.Pentru aceasta perioada mai beneficiez de concediu de odihna???
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 17 Iulie 2013
Da, mai beneficiati de CO, Acesta nu este afectat de concediul medical.
Cititi aici

[ link extern ]
Reglementarea concediului de odihna din Codul muncii si a concediului medical din legislatia speciala a dat curs unei controverse cu privire la scaderea din totalul zilelelor de concediu de odihna cuvenite salariatului a zilelor in care acesta s-a aflat in incapacitate temporara de munca, adica in concediu medical.

Angajatorii trebuie sa tina seama de aceste prevederi europene, care au modficat practic Codul muncii, si sa nu diminueze numarul zilelor de concediu de odihna, daca salariatul a fost in incapacitate temporara de munca, indiferent de numarul zilelor de concediu medical acordate de medic.

Detalii pe : www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in cazul in care jumatate de an salariata a fost in concediu medical iolanda15 iolanda15 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: salariata unui institutii bugetare angajata cu contr. individual de munca are concediu medical din ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna si concediu medical Doina Elena Doina Elena sunt pusa in fata unei dileme. o colega ma bombardeaza cu acuzatii de genul ca: concediul de odihna nu este afectat daca ea sta o perioada in concediul ... (vezi toată discuția)
Co este afectat de concediile medicale? topvion topvion Concediul de odihna anual, poate fi afectat in vreun fel de catre zilele de concediu medical sau a concediilor fara plata? acumulate in perioada acelui ... (vezi toată discuția)