avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate adicutz

Activitate adicutz

Răspuns la discuția Drepturi in accident de munca
Multumesc pt raspuns domnule inspector.Asteptam sa primim exemplarul al procesului verbal si al FIAM-ului.In cazul nostru putem face cerere pentru compesatie de atingere a integritatii,tinand cont ca are un deget amputat?Ne incadram?
Răspuns la discuția Drepturi in accident de munca
Buna ziua domnule Popa.In primul rand multumesc pentru raspuns.Eu personal am vorbit cu angajatorul si mi s-a comunicat ca a intocmit formularul FIAM si ca a fost trimis la ITM.
Exista posibilitatea ca angajatorul sa nu desemneze acea comisie?Il influenteaza cumva pe angajator daca se aproba acea indemnizatie?( ma gandesc ca e platita de CJP)
Pun aceste intrebari deoarece habar nu avem cum sa procedam si de unde sa incepem.
Buna ziua.Tatal meu a suferit un accident de munca. in urma caruia a trebuit sa i se amputeze un deget de la mana si inca trei sa necesite reparatie chirurgo-plastica.Intrebarile mele pentru dumneavoastra sunt urmatoarele: care sunt drepturile de care poate beneficia?din cate m-am documentat pe internet ar fii vorba despre indemnizaţie pentru incapacitate temporară de munca(ma gandesc ca nu este una si aceiasi cu concediul medical) si compensaţii pentru atingerea integrităţii.Se poate incadra la cele doua si daca da care sunt procedurile de urmat?Ce usi trebuie batute?
Cu stima si respect va multumesc!
Răspuns la discuția Degete taiate circular
Multumesc frumos pentru timpul acordat.Din pacate a pierdut degetul mic.Ramane de cazut cum v-a evolua starea celorlalte
Buna ziua.Tatal meu si-a taiat ieri 4 la circular.Tocmai ce a intrat in operatie cu pisibilitatea sa piarda minim unul dintre ele.Intrebarea mea este urmatoarea:care sunt obligatiunile angajatorului in cazul in care pierde minim un deget?Ma gandesc ca se considera stare de invaliditate.Claar ca nu o sa mai poata lucra ca un om sanatos.Cel putin nu o sa il mai lasam noi.Poate beneficia de vreo indemnizatie din partea firmei?Multumes frumos!