Este noua si este luata pe leasing financiar. Daca deja am semnat (prostia mea, stiu) se mai poate modifica contractul sau exista o lege anume care specifica ca firma de leasing nu ma poate obliga sa fac service-ul intr-o singura unitate? In contract e specificata pierderea garantiei (ceea ce nu stiu daca au cum, pentru ca garantia de data de producator) sau incheierea contractului de leasing.
Multumesc!
Salutare, am incheiat un contract de leasing si fiind pe graba am facut revizia de rodaj la un alt service, autorizat de producator, iar cand am fost sa mai semnez niste acte mi s-a spus ca sunt obligat sa fac orice reparatie/revizie doar la un anumit service.
Este legala aceasta clauza? Pentru ca mi se pare ilogic, daca imi pocneste un furtun intr-un oras si acolo este o reprezentata, stau sa sun platforma sa ma duc doar la service-ul specificat de ei?
Buna ziua, sa explic pe scurt situatia.
Am lucrat la o sala de fitness pe postul de la receptie, unde in ultimul timp au inceput niste lucrari de renovare. Sala va fi inchisa o perioada, iar patronul ne-a chemat la munca pe santier.
Eu am spus ca refuz sa particip intrucat nu sta in atributiile mele, iar cand am ajuns zilele trecute la sala m-am trezit cu o cerere de demisie pe care cica trebuia sa o semnez.
Ce se poate intampla daca nu semnez acea cerere pe care nu am solicitat-o?