Chiar daca mai tarziu, va aduc la cunostinta ca sunteti indreptatiti sa primiti despagubiri morale de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA ) conform [ link extern ] !
Nu conteaza ca defuncta nu era ruda de sange (cum spuneti) cu dvs. , faptul ca era casatorita legal cu bunicul, da dreptul urmasilor la despagubiri materiale si morale din partea asiguratorului (polita RCA) soferului ce se face vinovat de accident. Justitia v-a refuzat dreptul la aceste despagubiri??? ce asigurare aveati?? Ar fi bine sa fiti reprezentati de un avocat specializat atat in relatia cu justitia cat si in relatia cu asiguratorul soferului vinovat. Bafta!
1. Experiza poate dura intradevar 2-3 luni din cauza lipsei de fonduri precum si a celor abilitati.
2. Trebuie sa solicitati asistenta juridica calificata (excludeti din start s.r.l.-urile dispuse sa va ajute gratuit) pastrati toate facturile, chitantele care sa ateste cheltuielie medicale, inclusiv cele cu recuperarea, certificate IML, etc.
3.Trebuie sa va adresati Sociatatii de Asigurari la care soferul vinovat avea polita RCA de la care puteti solicita daune materiale precum si morale, de preferat sa o faca un avocat.
4. Da, se poate.
5. Pe baza procesului verbal intocmit ( nr. data, etc) puteti depune o cerere in acest sens organului de urmarire penala.
Va dorim succes! si insanatosire grabnica
Conform legii, trebuie sa aveti acordul a 2 vecini si, dupa caz a asociatiei de propietari, indiferent daca este vorba de punct efectiv de lucru sau sediu social, daca se construieste sau nu ceva.
Cadrele didactice din invatamantul superior nu mai au nevoie de calitatea de formator. Mai ales, ca majoritatea au deja dupa 2015 titlul stiintific de Doctor sau cel putin doctorand,, toti fiind absolventi de DPPD ( dep. de pregatire a personalului didactic. Atentie! va puteti depune dosar de formator la ANC doar pentru activitati ce deriva din linia de licenta absolvita de dvs. Multa bafta!
Chiar daca nu locuieste nimeni, trebuie sa achitati cheltuielile comune adica, salariu celui/celei ce face curatenia, salariu administrator si/sau presedinte, iluminatul in spatiile comune si agentul termic iarna (asta in cazul in care nu v-ati debransat). Nu achitati serviciul de salubritate, lift, consum gaze si apa.
Legal, cel ce elibereaza diploma de licenta este obligat sa elibereze si suplimentul (foaia matricola). Totusi nu se intelege din cele ce ati expus, cum aveti diploma de licenta fara examen??
Pana la sustinerea examenului de admitere va trebui sa depuneti in termen un dosar de inscriere cu tot necesarul documentelor. Atunci vi se va comunica daca sunteti sau nu eligibil pentru examen din cauza celor 0,25 sutimi lipsa. Bafta
Nu conteaza ca facultatea (programul de studii) nu este acreditat, ceea ce conteaza insa, este ca examenul de licenta sa se sustina la o facultate acreditata. Pentru aceasta trebuie sa faceti 2 cereri una catre facultatea la care ati studiat (de a va permite inscrierea la ex. de licenta la facultatea X) iar cealalta la facultatea acreditata (de a va permite inscrierea). Amandoua cererile au caracter formal. Multa bafta!