avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate supliment la diploma
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

supliment la diploma

Buna ziua !Ma confrunt cu urmatoarea problema:
Nu stiu carei Facultati/universitati trebuie sa ma adresez pt a primi suplimentul la diploma!
In anul 2007 am absolvit Universitatea" Babes Bolyai"din Cluj Napoca-Facultatea de Psihologie -forma de invatamant IDD(Invatamant deschis la distanta -cu 5 ani de studii
In anul 2010 am obtinut licenta la Universitatea de Vest "Vasile Goldis "din Arad -Facultatea de Psihologie
La inscrierea la acest examen de licenta mi-am completat dosarul ,, printre acte fiind necesara si foaia matricola pe care am depu-so la dosar.Nu am respectat niste proceduri(conform secretarei de la Univ.Babes Bolyai) si anume :1)cererea de transfer aprobata de rectoratul Univ. Babes Bolyai si rectoratul Universitatii Vasile Goldis, 2)respectiv achitarea unei taxe de transfer de licenta.Cei de la Univ.Vasileile Goldis nu au sesizat problema (conform spuselor secretarei de la eliberare diplome)si am fost acceptat sa sustin exemenul de licenta pe care l-am si promovat.
In 2011 mi s-a eliberat diploma de licenta de la Univ.de Vest Vasile Goldis din Arad, dar fara suplimentul la diploma ,mentionand ca faptul suplimentul nu a putut fi completat din cauza ca pe foaia matricola (cea depusa la dosar ) figura mentiunea "fara examen de licenta ") si trebuia sa nu apara aceasta sintagma .
Intrebarea mea este :
1) Cine e insarcinat cu eliberarea suplimetului de diploma
2) Daca nu am urmat procedurile administrative de inscriere si anume fara acordul rectoratului Univ.Babes Bolyai si Univ.de Vest Vasile Goldis si cu totate acestea si am fost lasat sa dau exemenul de licenta de catre Univ.de Vest Vasile Goldis diploma poate sa nu fie valabila?
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 10:55, 8 Mai 2019
Legal, cel ce elibereaza diploma de licenta este obligat sa elibereze si suplimentul (foaia matricola). Totusi nu se intelege din cele ce ati expus, cum aveti diploma de licenta fara examen??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
In proces cu facultatea GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN AS DORI SA STIU DACA POT SA DAU FACULTATEA IN JUDECATA. ROG URGENT RASPUNS.:stunned: IN ANUL 2000, PENTRU CA IMI DOREAM FOARTE MULT SA STUDIEZ PSIHOLOGIA, AM ... (vezi toată discuția)