Bună ziua!
Căror instituții ma pot adresa pentru a reuși sa rezolvam problema cu un ap plin de plosnite din bloc.
Pana acum am apelat la politia locala, dar aceștia nu pot da amenzi, pot doar sa someze proprietarul pentru a-si face dezinsectie.
Mulțumesc!
Buna ziua!
Va rog sa ajutați cu un nume de avicat specializat pe partea de asociații de proprietari în vederea consilierii pentru a face niște demersuri legate de un magazin aflat la parterul blocului și care pare ca încalcă multe reguli.
Sau ce lege ar trebui sa citesc ca să pot afla dacă respecta legea acest magazin.
Mulțumesc frumos!
Buna ziua!
Pe 26 august mi se termina concediul medical și începând cu data de 27 vreau sa îmi depun dosarul de pensionare pe caz de boala, am început demersurile pt obținerea deciziei medicale.
Cu angajatorul cum trebuie sa procedez? Îmi dau demisia?
Menționez ca am dreptul la zilele de concediu, aferente perioadei de 1 an și jumătate de concediu medical.
Mulțumesc frumos!
Bună ziua!
Imi puteți spune, va rog, care este valoarea aproximativa a pensiei de invaliditate pentru incapacitate totala de munca pentru un pacient oncologic?
Va mulțumesc!
Buna ziua!
1.După terminarea concediului medical pentru o afecțiune oncologica, pot întra în concediu de odihna? Angajatorul poate refuza cererea de concediu de odihna?
2.Detin certificat de handicap grad accentuat se adaugă zile suplimentare de concediu la cele 21 zile?
3.pentru depunerea cererii de pensionare pentru invaliditate am nevoie de vreun document de la angajator?
Mulțumesc!
Buna ziua!
Începând cu 27 august mi se termina perioada de concediu medical.
Am inteles ca ma pot pensiona pe caz de boala, fiind pacient oncologic.
Cum trebuie sa procedez pentru a ma pensiona imediat ce se termina perioada de concediu medical?
Mulțumesc!
Buna ziua!
Înainte de a face sesizare la anaf/itm as vrea sa mai depun o cerere și sa o trimit prin posta cu conținut declarat/confirmare de primire.
Îmi puteți spune care este aceasta lege pentru a o trece în cerere și dacă sigur beneficiez de aceasta scutire fiind în concediu medical.
Mulțumesc frumos!
Multumesc.
Eu am făcut aceasta cerere la angajator in urma cu 3 luni, dar nu se vede nicio diferenta la bani, primesc aceiași bani ca și pana acum.
Ar mai trebui sa fac ceva?
Buna ziua!
În certificatul de handicap la beneficii apare și scutirea de impozitul pe venit.
Dacă sunt în concediu medical, fiind pacient oncologic, mai beneficiez de aceasta scutire? Am certificatul de 3 luni, am făcut cerere pt scutire la angajator și nu am beneficiat încă de aceasta scutire.
Trebuie ca cererea sa fie depusa la alta instituție?
Mulțumesc!
Buna ziua!
Am nevoie de un consultant financiar/contabil pentru suportul in deschiderea unui pfa și tinerea contabilității acesteia.
Mulțumesc anticipat!