avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am nevoie de un consultant financiar/contabil pentru ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am nevoie de un consultant financiar/contabil pentru pfa

Buna ziua!
Am nevoie de un consultant financiar/contabil pentru suportul in deschiderea unui pfa și tinerea contabilității acesteia.
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:43, 25 Ianuarie 2024
Puteti accesa butonul "consultanti", va alegeti persoan dorita si daca este disponibila va poate consilia/ tine evidenta, contracost.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sprijin in creionarea masurilor de prevenire ... Adela Most Adela Most Buna ziua, Va rog sprijin in creionarea masurilor de prevenire si actiune, elaborarea unei politici interne cu privire la hartuirea la locul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.ma intereseaza un avocat specializat in divorturi din ... strumphu_74 strumphu_74 Buna ziua.Ma intereseaza un avocat specializat in divorturi din Deva,jud.HD.Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori un avocat care sa cunoasca leagea 114/1996 ... lora_2021 lora_2021 buna ziua, as dori un avocat care sa cunoasca leagea 114/1996 privind locuintele sociale in iasi? (vezi toată discuția)