avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate robert.oprescu

Activitate robert.oprescu

Răspuns la discuția Bon fiscal
adema1980 a scris:

Nu. Bonul atesta plata banilor, nu data incheierii unor contracte. Oricum nu mai puteti face nimic decat schimbarea datei contractelor ceea ce cred ca e mai dificil.


Va multumesc!
Discuție Bon fiscal
Buna seara
Detin o agentie imobiliara si recent am incasat un comision pentru o inchiriere. Nu am avut casa de marcat la mine in momentul tranzactiei, iar clientii nu au dorit in mod alert bonul fiscal. Am ajuns ulterior la birou si am uitat sa scot bonul. Este vreo problema daca eliberez bonul cu cateva zile dupa incheierea tranzactiei? Mentionez ca ziua tranzactiei este stipulata in contractul de inchiriere dintre chirias si proprietar (contract ce urmeaza a fi inregistrat), dar si in contractul de prestari servicii incheiat intre mine si client.
Multumesc!
Răspuns la discuția Obligatie vanzator
Mi au spus ca ei inteleg problema pe care o au rolele, insa nu au cum sa treaca acest lucru pe garantie si ulterior sa trimita la reparat. Efectiv nu vor sa faca nimic, zic ca este ceva minor
Buna ziua
Marti seara am cumparat o pereche de role de la un reseller autorizat din Bucuresti. Chiar in aceeasi seara am decis sa le testez in Cismigiu si am observat o mica defectiune, mai exact, in mers se aude un click din zona calcaiului (se aude doar dintr o singura gheata). A doua zi m am intors la magazin pentru a remedia situatia. Nu au avut cum sa repare pe loc defectiunea si mi au spus ca nu imi pot returna contravaloarea produsului si nici nu le pot schimba cu o alta pereche din magazin (model diferit), eventual un model mai ieftin care era pe stoc, iar diferenta de pret sa mi-o inapoieze.
Ce este de facut? Mentionez ca am in continuare bonul fiscal si certificatul de garantie