avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligatie vanzator
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligatie vanzator

Buna ziua
Marti seara am cumparat o pereche de role de la un reseller autorizat din Bucuresti. Chiar in aceeasi seara am decis sa le testez in Cismigiu si am observat o mica defectiune, mai exact, in mers se aude un click din zona calcaiului (se aude doar dintr o singura gheata). A doua zi m am intors la magazin pentru a remedia situatia. Nu au avut cum sa repare pe loc defectiunea si mi au spus ca nu imi pot returna contravaloarea produsului si nici nu le pot schimba cu o alta pereche din magazin (model diferit), eventual un model mai ieftin care era pe stoc, iar diferenta de pret sa mi-o inapoieze.
Ce este de facut? Mentionez ca am in continuare bonul fiscal si certificatul de garantie
Cel mai recent răspuns: robert.oprescu , utilizator 12:52, 15 Iunie 2017
De aia aveti certificat de garantie, sa va folositi de ea, daca se strica produsul cumparat.
Mi au spus ca ei inteleg problema pe care o au rolele, insa nu au cum sa treaca acest lucru pe garantie si ulterior sa trimita la reparat. Efectiv nu vor sa faca nimic, zic ca este ceva minor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghete - garantia la incaltaminte VALENTIN2411 VALENTIN2411 Salut , in data de 12.10.2015 am achizitionat o pereche de ghete de la timberland , pretul este unul destul de mare (600lei).Tin sa precizez ca nu ma dau afara ... (vezi toată discuția)
Refuzare garantie bizarre bizarre Buna seara! Am achizitionat de la o firma o pereche de ochelari de vedere, dar care in decurs de 3 luni s-au dovedit a avea anumite vicii ascunse(un brat se ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)