avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal

Buna seara
Detin o agentie imobiliara si recent am incasat un comision pentru o inchiriere. Nu am avut casa de marcat la mine in momentul tranzactiei, iar clientii nu au dorit in mod alert bonul fiscal. Am ajuns ulterior la birou si am uitat sa scot bonul. Este vreo problema daca eliberez bonul cu cateva zile dupa incheierea tranzactiei? Mentionez ca ziua tranzactiei este stipulata in contractul de inchiriere dintre chirias si proprietar (contract ce urmeaza a fi inregistrat), dar si in contractul de prestari servicii incheiat intre mine si client.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: robert.oprescu , utilizator 17:35, 1 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Bonul atesta plata banilor, nu data incheierii unor contracte. Oricum nu mai puteti face nimic decat schimbarea datei contractelor ceea ce cred ca e mai dificil.
adema1980 a scris:

Nu. Bonul atesta plata banilor, nu data incheierii unor contracte. Oricum nu mai puteti face nimic decat schimbarea datei contractelor ceea ce cred ca e mai dificil.


Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau bon fiscal in cazul agentilor imobiliari imobiliare imobiliare Agentii imobiliari pentru comisionul incasat trebuie sa elibereze bon fiscal sau factura + chitanta insotite de un contract de prestari servicii, in cazul unei ... (vezi toată discuția)
Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Comision agent imobiliar. sunt obligat să-l plătesc dacă nu am semnat un contract de vizionare? TeodorG TeodorG Buna seara In cautarea unui apartament de inchiriat, zilele trecute am vizionat un apartament prin intermediul unui agent imobiliar ce m-a anuntat inainte ... (vezi toată discuția)