avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate Hshshjz

Activitate Hshshjz

Răspuns la discuția Drepturile tatalui
Daca intarziem 1 saptamana cu plata , merge repede la politie , cand ii spune sotul sa ii dea si lui fata zice ca e doar fata ei..Voiam sa stiu acum ca a plecat cu fata , noi oricum mergem la judecatorie , ce se poate face ? Adica daca ea nu e in tara
Si ea nu-l lasa sa vada fata , nu-l lasa s-o ia macar 2 zile la el , ea vrea doar sa-i plateasca pensia alimentara insa sa nu aibe nici un drept asupra fetei ...Sotul meu la procesc ( cand au avut procesul , adica acum 3 ani ) nu a avut avocat , era doar el , ea a avut , pe sotul meu nu l-a luat nimeni in seama , doar statea si asculta ..
Ohh am mai raspuns si data trecuta .Ea l-a dat pe el in judecata pentru pentru pensia alimentara , nicidecum pentru a recunoaste fata .Sa ma fac inteleasa ea a vrut doar sa-i plateasca pensia nu sa-l si treaca in certificat .A zis ca daca vrea sa fie trecut ca tata s-o dee el in judecata apoi .Deci sotul meu plateste pensia alimentara pe care judecatorul a zis-o .Trebuiau sa mearga sa faca testul Adn, cum al meu sot nu avea bani a recunoscut fata , in fata judecatorului , astfel judecatorul l-a pus sa plateasca pensia alimentara si cheltuielile ei de judecata .Sper ca intelegeti .Apoi sotul i-a zis ei ca vrea sa fie si el trecut ca tata , din moment ce ii plateste .Ea a plecat cu mult inainte sa nasca , s-a combinat cu altul , de aceea sotul meu nici nu a stiut cand a nascut , cand a trecut fata s.a.m.d
Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati .Sotul meu are un copil dintr-un concubinaj , ideea e urmatoarea .Sotul meu a recunoscut copilul insa mama copilului nu vrea sa-l treaca in certificat ca tata , refuza sa-i arate fata .In 3 ani de zile doar de 3 ori a vazut-o ( sotul meu are serviciu in strainatate , macar atunci cand vine s-o vada ) Ii plateste pensia alimentara ,cand am mers la ea ( de 3 ori ) ii duceam mereu cate ceva , chiar si individei ( in fine ) ....Ce drepturi are el ca tata , refuz sa cred ca nu are dreptul sa vada fata, plus de asta am rugat-o frumos pe mama fetei sa ne-o dee si noua macar 2 zile ( macar atat ) eu tin enorm la fata , imi pare foarte rau de ea si de multe ori plang cand nu pot s-o vad , eu am un copil ( nu fac diferente intre el si fata chiar daca fata e doar a sotului -ma refer la sange ) Ajutati-ma .Ce sa fac ? Sotul vrea si el sa vada fata mai des , plus ca mama nu are conditii pentru fata ( dar asta e alta poveste ) doar vreau sa stiu unde trebuie sa apelez ,ce sa facem mai intai ca sotul sa aibe si el drepturi , sa poata sa vada fata , sa o luam la noi ( macar 2 zile ) nu cer mai mult .multumesc anticipat
Buna ziua , va cer din nou ajutorul ...O sa pun in comentariu despre ce am vorbit data trecuta , sa se inteleaga mai bine .Acum completez cu ceea ce vreau sa stiu ...Mama fetei a plecat cu fata in alta tara , din cate mi-a zis o cunostiinta de-a ei , a plecat cu fata pentru ca stia ca urmeaza sa venim in tara si are de gand sa revina dupa ce plecam noi iar ..Voiam sa vedem si noi fata , si cum am zis vom merge sa vedem ce s-a mai intamplat cu dosarul ...Dar acum ce se va intampla .Daca ea e plecata cu fata , pfff nu-mi vine sa cred ca s-a intamplata asta
Am uitat sa va spun , copia acea era si la politie.. a mers la politie ca sotul a platit pensia alimentara mai tarziu , trebuia pe 1 si a platit pe 15 ( atunci a venit in tara ) si l-au chemat politistii , ea a dus doar cateva chitante , mai lipseau 3 pe care sotul le-a prezentat politiei ( plus acea de pe 15 care a ajuns tarziu ) apoi s-a uitat si peste copia fetei (certificatul ) ea a lasat-o acolo , si era aceeasi cu cea pe care o avea el ...Oricum , multumesc din suflet cand mergem in tara o sa cercetam mai bine ..
Multumesc frumos .Noi avem doar o copie dupa certificatul fetei ( la tata e trecuta o liniuta ) pe care ne-a dat-o mama dupa 3 luni ( dupa ce a fost procesul )
Am cautat , tot ce am gasit este scris mai sus , nu am gasit ce a decis instanta , bine eu stiu ce a decis de la sot , dar nu-mi apare pe Portal si mai multe date nu apar
Deocamdata noi suntem plecati in stainatate.Cand vom merge in tara o sa mergem la judecatorie .In acel plic era doar acea coala , de la judecatorie venea , in rest nu a mai primit nimic .Multumim pentru informatii ,
Ora estimata: 09:30
Complet: C3
Tip solutie: Termen preschimbat
Solutia pe scurt:
Document:

13.01.2015
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea. Obligă pârâtul la cheltuieli de judecată reprezentate de taxă de timbru şi onorariu avocat. Cu apel. Pronunţată în şedinţă publică azi, 13.01.2015.
Document: Hotarâre 6/2015 13.01.2015

15.12.2014
Tip solutie: Termen preschimbat
Solutia pe scurt: Admite cererea. Preschimbă termenul de judecată din data de 27.01.2015 în data de 13.01.2015.
Document: Încheiere de şedinţă 15.12.2014

02.12.2014
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite proba cu interogatoriu pârâtului si proba cu martorii Botescu C.tin, Puiu Alexandru solicitată de reclamantă. Admite cererea pârâtului si dispune efectuarea unei expertize tip ADN de către IML Bucuresti. Fixează termen pentru prezenta părtilor la I.M.L. Bucuresti în data de 13.01.2015 si termen fond 27.01.2015
Document: Încheiere de şedinţă 02.12.2014
Asta e tot ce am gasit pe net , dar sunt omise multe lucruri