avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate Silviu Tudorache

Activitate Silviu Tudorache

au fost smecheri si si-au scos bunurile pe o alta firma.ar trebui sa-mi plateasca in jur de 75000 de roni... bunurile lor din ce mi a spus o contabila sunt in jur de 16000.
Buna,ziua.Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi.
Am lucrat la un restaurant pe postul de bucatar,timp de 1 an si o luna,le-am adus beneficii mari,recorduri de vanzare si ore lucrate in plus.
Dupa aceasta perioada am fost demis din motive personale ale patronilor.
I-am chemat in instanta unde am si castigat dupa inca 2 recursuri pe care le-a facut firma.Deci cu sentinta definitiva ei trebuiau sa ma repuna pe acelasi post(cel anterior) si sa-mi plateasca salariile din data incetarii activitatii pana la reangajarea mea.
M-au reangajat pe 19 martie(pandemie) dar m-au "suspendat) in acelasi timp.
Primesc somaj de la stat,dar nu vor sa-mi plateasca salariile(13 luni) atat a fost perioada de judecata si de cand m-au demis.
Sunt la al 3-lea executor si nimeni nu poate face nimic.Le-a pus popriri pe conturi...dar sunt portite si cu conturile astea,adica nu le gaseste nici un ban.
Chiar nu exista nici o solutie???
Vreau sa adaug ca acesti patroni au functionat si pe pandemie,au mai cumparat un restaurant si un hotel langa cel care am lucrat eu.
Ei au spus ca nu are firma bani....ceea ce nu este adevarat.
Eu la randul meu sunt somat de un executor cu poprire pe cont si sechestru de masina pentru o datorie mai veche.
De ce la mine functioneaza executarea si la ei nu?!
Daca doriti sa ma ajutati,ma puteti intreba si revin cu toate detaliile.Va multumesc!
Răspuns la discuția Proces
Multumesc frumos!
As dori sa fac si lucrul acesta;de a-i da in judecata si pentru daune morale,avand un imprumut bancar pe care nu l-am putut plati in termenii legali...banca somandu-ma cu executarea silita.
Discuție Proces
Buna ziua,as dori sa ma informez in cazul unui proces castigat cu firma la care am lucrat,care sunt pasii urmatori.
Deci,am lucrat pe postul de bucatar intr-un restaurant...dupa un an m-au dat pur si simplu afara pe motivul ca nu respect retetarul si alte motive precum nu mi-am facut datoria cum trebuie.
I-am dat in judecata,si dupa sase luni am castigat procesul,instanta obligandu-i sa ma repuna pe postul detinut anterior si sa ma despagubeasca cu salariile pana la data repunerii mele pe postul anterior.
Dupa aceasta decizie ei au contestat la curtea de apel fara sort de izbanda,curtea respingandu-le contestatia.Hartia oficiala inca nu am primit-o de la curtea de apel,doar pe net citind-o.
Din cate cred eu,ei nu vor nici sa ma reangajeze,nici nu vor sa ma despagubeasca.
Care sunt pasii urmatori pe care trebuie sa-i fac,executor,politie,un alt proces?Care sunt sansele de a-mi recupera salariile si sa ma reangajez?
Răspuns la discuția Concediere
decizia de concediere a fost pe baza indisciplinara...dar deja am contestat decizia lor la tribunal si am castigat procesul...acum nu stiu cat dureaza pana imi vor plati salariile pana la reangajare...daca ma vor reangaja...executorul spunandu-mi ca mai dureaza ceva timp,mai ales ca vor face contestatie
Discuție Concediere
Am fost concediat de la locul meu de munca pe motiv ca am insultat 2 colegi,fiind în egala măsură cu ei,insultandu-ma la rândul lor...deci a fost un schimb de replici intre bărbați...nefiind ascultata și varianta mea(doar a lor),a fost un exces de zel din partwa colegilor,sefa ascultandu-i doar pe ei si pe mine nu,m-am trezit cu concedierea în mana sa îmi spună ca pe acest motiv nu mai am ce cauta la munca.Ce trebuie sa fac mai departe? Altele sunt motivele,invidie și neprofesionalism...din cauza aceasta m-au dat afara fără sa fi avut măcar o discuție înainte despre ceea ce s-a întâmplat.