avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Am fost concediat de la locul meu de munca pe motiv ca am insultat 2 colegi,fiind în egala măsură cu ei,insultandu-ma la rândul lor...deci a fost un schimb de replici intre bărbați...nefiind ascultata și varianta mea(doar a lor),a fost un exces de zel din partwa colegilor,sefa ascultandu-i doar pe ei si pe mine nu,m-am trezit cu concedierea în mana sa îmi spună ca pe acest motiv nu mai am ce cauta la munca.Ce trebuie sa fac mai departe? Altele sunt motivele,invidie și neprofesionalism...din cauza aceasta m-au dat afara fără sa fi avut măcar o discuție înainte despre ceea ce s-a întâmplat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 28 Octombrie 2019
Ati primit decizia de concediere ?

Cu ce articol v-a incetat c.i.m. ?
decizia de concediere a fost pe baza indisciplinara...dar deja am contestat decizia lor la tribunal si am castigat procesul...acum nu stiu cat dureaza pana imi vor plati salariile pana la reangajare...daca ma vor reangaja...executorul spunandu-mi ca mai dureaza ceva timp,mai ales ca vor face contestatie
Instanta a decis si reintegrarea dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca primita pe 31 decembrie 2010 sonia54 sonia54 Am primit o hotarare astazi 31 dec, in urma unui proces in care am cerut anularea unei decizii de concediere disciplinara, emisa dupa alta decizie de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare în funcţia ocupată anterior CrinaT CrinaT Buna ziua! In urma restructurarii abuzive a postului pe care il ocupam am fost concediata. Am atacat in instanta aceasta decizie, am cerut reintegrarea si am ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea - operata si in revisal? codulmuncii codulmuncii Buna ziua. Dupa ramanerea irevocabila a unei hotarari judecatoresti de anulare a deciziei de incetare a unui c.i.m si cu obligarea angajatorului la ... (vezi toată discuția)