freeelis a scris:
Reintegrarea nu are cum sa se faca in baza unui nou c.i.m., ci in baza aceluiasi c.i.m.
Primul c.i.m. a carui decizie de incetare a fost anulata este valabil, acesta producandu-si in continuare efectele.
Credeti-ma ca sunt de acord cu toata fiinta cu ceea ce ati scris.
Insa unde sa ma duc? Ce trebuie sa fac? Acuma muncesc pe cel de-al doilea c.i.m. intrucat dupa asa zisa reintegrare (pe un nou c.i.m.) l-au incetat si pe asta (m-am dus in instanta si am ataca al doilea c.i.m ca fiind nul de drept impreuna cu decizia lui de concediere; Stupoare sau surpriza: instanta a decis ca nu este nul de drept, a anulat decizia de concediere si a dispus reintegrarea, de data asta a specificat clar: in baza c.i.m. incetat (al doilea)).
Desi instanta a spus ca nu este bine ca s-a incheiat un nou c.i.m. nu a anulat al doilea c.i.m., mai mult a anulat decizia de incetare a acestuia si a dispus reintegrarea in baza lui. Este drept ca instanta, corect, a facut abstractie de primul contract, adica fiecare contract cu decizia lui de incetare, cu functia lui, cu salariul lui, cu locul de munca, si fiecare c.i.m. cu hotararealui judecatoreasca de reintegrare, chiar daca sunt identice...si la fel.
Insa nu se stie care este treba cu primul c.i.m.
Ce fac cu primul c.i.m.? Sa cer executarea primei hotarari in sensul ca sa se puna in executare asa cum trebuie: reintegrarea in baza c.i.m. incetat ci nu incheierea unui nou c.i.m., care acest nou c.i.m. oricum nu mai poate fi anulat si pe care munces la acest moment ca o consecinta a reintegrai primei hotarari. Dupa cum vedeti este un cerc vicios din care nu stiu cum sa ies si ce solutie legala sa gasesc. M-as duce oricand in penal pentru abuz in serviciu (ca pentru art. 262 s-a prescris de mult) si in executare insa nu pot asa caine sur la vanatoare.
Dumneavoastra ce ma sfatuiti?
Multumesc.