Buna ziua,as dori sa ma informez in cazul unui proces castigat cu firma la care am lucrat,care sunt pasii urmatori.
Deci,am lucrat pe postul de bucatar intr-un restaurant...dupa un an m-au dat pur si simplu afara pe motivul ca nu respect retetarul si alte motive precum nu mi-am facut datoria cum trebuie.
I-am dat in judecata,si dupa sase luni am castigat procesul,instanta obligandu-i sa ma repuna pe postul detinut anterior si sa ma despagubeasca cu salariile pana la data repunerii mele pe postul anterior.
Dupa aceasta decizie ei au contestat la curtea de apel fara sort de izbanda,curtea respingandu-le contestatia.Hartia oficiala inca nu am primit-o de la curtea de apel,doar pe net citind-o.
Din cate cred eu,ei nu vor nici sa ma reangajeze,nici nu vor sa ma despagubeasca.
Care sunt pasii urmatori pe care trebuie sa-i fac,executor,politie,un alt proces?Care sunt sansele de a-mi recupera salariile si sa ma reangajez?
Multumesc frumos!
As dori sa fac si lucrul acesta;de a-i da in judecata si pentru daune morale,avand un imprumut bancar pe care nu l-am putut plati in termenii legali...banca somandu-ma cu executarea silita.