pai in mod normal, insa "acesti" X-( vanzatori primesc toti banii la incheierea antecontractului, dau procura cumparatorilor SI NU MAI VOR SA AUDA DE ACESTIA DIN URMA! Astfel: cumparatorii vor incheia in final (dupa intabulare) un contract de vanzare cumparare cu vanzatorii reprezentati de CUMPARATORI in baza minunatei procuri!!!!
Dar nu am siguranta ca voi primi banii .. nici nu indraznesc sa ma gandesc la dublu.....
De exemplu: (ca mintea mea intortocheata.....) Vanzatorii primesc banii..... ii cheltuie..... si inainte de a reusi eu, intabuleaza terenul vreun tert in baza unei alte procuri minunate. Apelez la instanta si solicit restituirea + dublu + inselaciunea sau mai stiu eu care o fi situatia, ca anularea cvc tertului nu am cum......
Pana la urma am dat banii si nu m-am ales cu nimic.
Da o sa se semneze un antecontract in care se va stipula faptul ca plata a fost efectuata in totalitate. De asemenea se vor stipula o multime de alte clauze si declaratii ale vanzatorilor, insa pana la urma banii au fost achitati iar vanzatorii pleaca cu mana goala .. adica cu un antecontract ce nu poate fi notat si cu o procura care poate fi revocata oricand....
Nici o siguranta referitor la restituirea banilor si nici macar cu privire la faptul ca nu s-au mai dat astfel de procuri altor persoane
nu stiu dar mi separe aiurea! eu achit pretul terenului si primesc in schimb o procura pentru efectuare demersurilor necesare vanzarii (cadastru , intabulare etc...) ce garantii am eu? am dat banii..... nu tu notare in cf pentru ca inca nu este intabulat...nu tu garantie de a nu revoca procura..... nu siguranta primirii sumei de bani achitate inapoi?
Sugestii???
Nu stiu dar mi se para aiurea! eu achit pretul vanzarii si primesc in schimb o procura pentru a interprinde toate demersurile necesare vanzarii (cadastru, intabulare etc......) ce garantii am eu? am dat banii si???? Teren nu am, notare in cf nu am pt ca nu este intabulat , garantie ca nu revoca procura nu am?