Nu am spus că vreau sa scap de orice îndatorire însă le-ar fi mai bine cu el, pentru binele lor. Situația e mult mai complicată decât am descris mai sus. El îi atrage spre el și este în afara puterilor mele sa fac ceva în direcția asta, nu pot controla eu ce face el cu ei, ce le spune despre mine, care nu am fost o mamă rea, nu le-a lipsit nimic, decat puțin mai multă atenție și afecțiune pe care mă simt incapabilă să o ofer. Cât despre metode contraceptive, am vrut sa mă protejez dar nu m-a lăsat sub nici o forma. După al doilea copil mi-am pus sterilet și a fost o cearta zdravănă pt asta, m-a controlat extrem de mult în timpul căsniciei, nu puteam să-mi cumpăr nici măcar o șoseată fara acordul lui. Chiar și acum, după doi ani de ela.divort are control asupra mea și nu mai locuim împreună și un an jumatate. Sunt obligata sa lucrez în funcție de programul lui pt că nu vrea să își ia și el un job cu ore și zile normale de lucru. Înainte să dați cu piatra mai bine ați întreba mai multe detalii sau vă vedeți de treabă și răspundeți stric la ce este întrebat, domnul avocat.
Astept programare din nou la terapeut. Ultima oară am fost acum aproximativ un an. Ceva se întâmplă asta e clar. Încă nu am incercat cu medicamente însă cred că urmeaza
Pot ceda domiciliul copiilor după divorț tatălui? Suntem divorțați, domiciliul copiilor este la mine insa stăm în mod egal cu copiii. Copiii au venit la momentul nepotrivit pentru mine plus că m-a lăsat însărcinată intenționat in condițiile in care discutasem că atunci când va fi momentul se va întâmpla de buna voie. Am încercat din toate puterile sa accept ideea de a fi în preajma lor, de a a mă ocupa de ei. Nu îi neglijez sau sa ii abuzez dar nici nu le ofer atenția de care au nevoie din partea unei mame. Sunt foarte distanta cu ei. Când știu că trebuie să vina la mine de la tatăl lor nu îmi găsesc locul, am o stare de neliniște continua. Depresie nu este că am fost deja la terapeut. Relația mea cu tatăl lor nu este roz deloc. Ii întoarce împotriva mea, ii îndepărtează de mine și mai mult. A doua zi după ce ei vin la mine deja încep să întrebe când vine tati sa ii ia și chiar îi înțeleg pe saracii copiii nevinovați. Ei trag tare mult cu el. Nici cu el nu știu cum să deschid discuția despre a-i ceda lui totul și dacă vrea se poate întoarce și în România(suntem în străinătate și el sta aici doar de dragul copiilor). Îmi e groaza de discuția pe care vreau sa o am cu el. După 2 ani de la divorț încă are control asupra mea