avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Mesaje jignitoare pe facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Mesaje jignitoare pe facebook

Am primit niste mesaje jignitoare pe facebook de pe un profil fals. Cum as putea afla cine este acea persoana?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 11:44, 28 Iunie 2017
Nu prea aveti cum (daca nu comiteti infractiuni informatice). Infractiune nu este, asa ca Politia nu se baga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri ... Gabby676 Gabby676 Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri legale pot lua legat de o chestiune personala , ci anume cineva a creat un cont fals de ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Cont fals facebook. cum pot afla cine l-a făcut și în ce mod poate fi tras la răspundere? AlinDelcea AlinDelcea Buna seara! Am si eu o neclaritate privind crearea unui cont fals si sper sa primesc un raspuns daca se poate, fapt pentru care va multumesc anticipat! Am ... (vezi toată discuția)