avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate projectwon

Activitate projectwon

Cate firme pot avea sediul social in acelasi apartament/garsoniera?
Problema este ca nu stiu exact ce sa cred, ori la depunerea proiectelor ori la primirea acestora !?
Buna seara, am o nelamurire in legatura cu o clauza dintr-un contract semnat cu o institutie publica. As vrea sa stiu cum se interpreteaza aceasta clauza in cazul unui proces?!

„Plata se face în următoarele condiții: 14.000 lei total, 3500lei/ proiect la primirea / depunerea documentațiilor pentru obținerea finanțării.”
Răspuns la discuția Notificare plata sau Proces ?
Exista confirmarea de primire de la posta dar si un email pe care mi l-au scris dupa primirea acestora, dar problema este ca el nu a specificat si de facturi si pv in mail-lul pe care mi l-a trimis , ci doar de contract... ceea ce ma face sa cred ca toate acestea pot duce castig de cauza pentru ei .
Răspuns la discuția Notificare plata sau Proces ?
Am inteles, dar in legatura cu factura ,daca nu o am semnata de catre ei , exista vreo problema intr-un eventual proces ?
Buna ziua, am o nelemurire cu privire la un contract. Acum aproximativ 2 luni trimis prin posta contractul semnat de catre mine , proiectele , 2 ex. de facturi si 2 PV-uri unei institutii publice . Dupa ce acestia au primit plicul imi trimit email zicandu-mi ca documentatia nu este buna si ca acel contract pe care l-au semnat cu 2 luni inainte nu este acelasi etc. , ceea ce este total neadevarat. Am incercat sa i-au legatura cu ei dar degeaba, nu mai raspund, si pe langa asta nu am primit nici factura nici PV-ul semnate. Acum intrebarea mea este: cum trebuie sa procedez , sa le trimit notificare prin e-mail cu datoria aferenta sau sa apelez direct la un avocat ?
Salut, sunt administrator al unei firme de consultanta cu codul caen 7022 : Activitati de consultanta pentru afaceri si management .
Sunt nelamurit in ceea ce priveste procentul de 20 % din activitatea de baza a firmei si 80% din alte activitati pentru a fi microintreprindere .... aceste alte activitati ce inseamna daca obiectivul de baza este consultanta ?! Si inca ceva ... pe langa activitateade baza de consultanta noi si elaboram proiecte pentru institutii publice.Este in regula daca pe acest cod caen se elaboreaza si proiecte?
As dorii sa stiu cum sa procedez, la ce ma incadrez, micro sau ipozit pe profit, daca fac aceste activitati ?!