avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Nelamurire contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Nelamurire contract prestari servicii

Buna seara, am o nelamurire in legatura cu o clauza dintr-un contract semnat cu o institutie publica. As vrea sa stiu cum se interpreteaza aceasta clauza in cazul unui proces?!

„Plata se face în următoarele condiții: 14.000 lei total, 3500lei/ proiect la primirea / depunerea documentațiilor pentru obținerea finanțării.”
Cel mai recent răspuns: projectwon , utilizator 22:19, 7 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Problema este ca nu stiu exact ce sa cred, ori la depunerea proiectelor ori la primirea acestora !?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere plangere penala vigu34 vigu34 Buna seara! Am si eu o nelamurire referitoare la termenul pentru depunerea unei plangeri penale pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei. Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Este o fapta penala ,folosirea unor documente a unei societati comerciale in interes personal de catre functionarul pubilc? dorupo2000 dorupo2000 Buna Ziua Am depus spre avizare la o institutie publica documentele necesare obtinerii avizelor de constructie.Un functionar public a facut copii dupa ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)