Buna ziua, am o nelemurire cu privire la un contract. Acum aproximativ 2 luni trimis prin posta contractul semnat de catre mine , proiectele , 2 ex. de facturi si 2 PV-uri unei institutii publice . Dupa ce acestia au primit plicul imi trimit email zicandu-mi ca documentatia nu este buna si ca acel contract pe care l-au semnat cu 2 luni inainte nu este acelasi etc. , ceea ce este total neadevarat. Am incercat sa i-au legatura cu ei dar degeaba, nu mai raspund, si pe langa asta nu am primit nici factura nici PV-ul semnate. Acum intrebarea mea este: cum trebuie sa procedez , sa le trimit notificare prin e-mail cu datoria aferenta sau sa apelez direct la un avocat ?
In general nu strica sa ii notificati anterior demararii procedurilor judiciare. Chiar si notificarea poate fi facuta prin avocat pentru a fi mai "autentica".
Exista confirmarea de primire de la posta dar si un email pe care mi l-au scris dupa primirea acestora, dar problema este ca el nu a specificat si de facturi si pv in mail-lul pe care mi l-a trimis , ci doar de contract... ceea ce ma face sa cred ca toate acestea pot duce castig de cauza pentru ei .
Desfiintare post
ELENA2009
Buna ziua,
Am urmatoarea speta , la care am nevoie de ajutor dvs.:
- unui angajat i s-a desfiinta postul , a fost anuntata, s-a intocmit decizie insa ... (vezi toată discuția)