avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Praf de stele

Activitate Praf de stele

Răspuns la discuția Masurare teren
Multumesc !Dar topograful din comuna nu tine cont de cadastru si itabularea acelui teren ...Topograful este angajatul primariei ...el a micsorat terenul...
Discuție Masurare teren
Buna seara.Am si eu o nelamurire.In anul 2008 tatal meu a cumparat un teren de 100mp (deschidere 5,52 lungime 18,12mp deci 100mp toate bune si frumoase dar dupa moartea lui cel de la care sa cumparat terenul si sa facut dezmembrare are pretentia sa -i dam din tere 21 mp...adica deschiderea de 4,35 si lungimea18,12 mp .Terenul cu pricina are cadasru si itabulare .fiind cumparat cu contractde vinzare cumparare ,impozit platit pe 100mp.Cum sa ajuns la aceasta masuratoare ,simplu a venit topograful comunei si a batut alti tarusi .Cind am aratat actele de cadastru si intabulare a zis ,,ca ce sint astea ..Eu stiu ca atunci cî d vrei sa faci o masuratoare corect nu se masora terenul din curtea mea ci de la strada de unde sa facut dezmembrarea si implicit masuratoarea .Ce ma sfatuiti sa fac .Multumesc Si mai cred ca atunci cind vrei sa faci o masuratore corect trebuie sa ai punctele GPS cele de la ANCPI.pe baza carora safacu cadastru si intabularea .
Buna ziua,In anul 2008 tatal meu a cumparat un teren in Glina de 100mp,pe contractul de vînzare -cumparare stea trecu :tarla ,parcela ,nr cadastral..si bine înteles si cei 100mp
.Acum cel care a vindut se ridica cu pretentia ca noi trebuie sa-i mai dam din cei 100....22de mp ....In anul 2008 cînd a fost cumparat terenul.si a fost facut cadastru exista ca acum aceeasi vecini implicit si vînzatorul...chemînd topometristul din Glina lui ia iesit masuratorile la fel.ca ale vinzatorului ...ori eu din cei 100mp pe acte ramin cu 78mp...
Deschidre la dat cumparari 5.52m lungime 18.12mp....acum deschidere4,35 lungime 18,35 ....Eu trebuie sa-i dau lui 11,7×18,12=21,..mp si.nu mi se pare normal.din moment ce impozitul si.contractul +cadastru sînt corecte .
Multumesc .

Scuze, dar am gresit datele este vorba despre terenul de 100mp cu deschidere 5,52 si lumgime 18,12 care la cumparare in 2008 era de 100mp si acum deschidere de 4,35 lungime 18,12 la data cumparari existau acesasi vecini ca si astazi. Cum de eu trebuie sa mai dau din terenul meu 21,.....mp
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc ,dar am uitat sa precizez ca defucta avea adresa in sectorul 3 iar terenul in orasul Glina judetul Ilfov .Cum pot proceda .
Discuție Succesiune
Buna ziua .As dori sa stiu daca se poate obtine certificat de mosteniror gratuit in orasul Glina judetul Ilfov in ce conditii.ANCPI am inteles ca anul acesta in acord cu primariile din unele judete pot face acest lucru .Multumesc
Teren intaravilan oras Glina ,suprafata :165 metri patrati .Pana in anul 2005 terenul a fost extravilan .,mentionez ca terenul.nu.este central.Unul dintre propieatari a murit un anul 2013 iar ce de a 2 le in anul 2016 .As dori sa stiu cu aproximatie cat ma costa actele notariale ..Multumesc.