avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua .As dori sa stiu daca se poate obtine certificat de mosteniror gratuit in orasul Glina judetul Ilfov in ce conditii.ANCPI am inteles ca anul acesta in acord cu primariile din unele judete pot face acest lucru .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Praf de stele , utilizator 06:25, 25 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara indoiala puteti afla in mod cert de la un notar din Jud.Ilfov
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc ,dar am uitat sa precizez ca defucta avea adresa in sectorul 3 iar terenul in orasul Glina judetul Ilfov .Cum pot proceda .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren lasat mostenire Muresan Felicia Muresan Felicia Am mostenit un teren,dupa moartea mamei mele.Deoarece ,terenul este in alt judet,decat domiciliul parintilor,primaria din orasul respectiv m-a obligat sa ma ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului dananatonela dananatonela Buna ziua.Va scriu fiind cu totul depasita de situatie deoarece de mai bine de 2 ani umblu sa obtin ordinul prefectului pentru o mostenire a unui teren+casa ... (vezi toată discuția)
Partaj voluntar dorinah dorinah Buna ziua, Suntem patru frati care avem un titlu de proprietate in care suntem inscrisi toti patru, pentru o suprafata de teren de 10000 mp. Terenul il ... (vezi toată discuția)