avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate andreeaflorentina

Activitate andreeaflorentina

Răspuns la discuția Blocare roti profi
Multumesc!
Răspuns la discuția Blocare roti profi
Buna! Imi poti spune catre ce avocat s-a indreptat, pt ca ma confrunt si eu cu aceeasi problema
Buna ziua!

M-ar interesa sa stiu daca pe timp de iarna se pot face evacuari (executare silita) si daca da, in ce conditii. Doresc sa achizitionez un apartament la licitatie insa debitorul figureaza cu o alta adresa in buletin decat cea a imobilului cu pricina. In plus art. 896, al. 2 spune ca dispozitiile art. 1 nu se aplica in cazul evacuarii persoanelor care ocupa abuziv, fara niciun titlu o locuinta.

Multumesc
Multumesc!
Foarte util sfatul dvs. Va multumesc frumos!
Debite nu am, doar ca refuza sa primeasca cererea si sa-i dea numar de inregistrare, asa cum am solicitat.
Nu am datorii. Legal are obligatia, practic sunt cazuri cand refuza sa primeasca cererea, sa emita un numar de inregistrare a acesteia si implicit sa elibereze adeverinta, cum este si cazul meu.
Ma intereseaza sa stiu cum pot face dovada faptului ca presedintele de bloc refuza sa-mi elibereze adeverinta necesara vanzarii unui imobil. Multumesc
Discuție evacuare imobil
Buna ziua,

Am achizitionat un apartament executat silit in urma unei sentinte judecatoresti, fiind vorba despre un partaj intre doi frati. Paratul nu s-a prezentat nici la proces, nici la licitatie, nu locuieste in apartament si nu s-a putut lua legatura cu el. Tin sa mentionez ca in apartament au ramas niste lucruri si niste mobila ce-i apartin. In prezent apartamentul este inscris in cartea funciara in urma actului de adjudecare, care reprezinta titlul de proprietate. Intrebarea mea este daca trebuie facuta evacuare sau am dreptul de a intra in apartament si de a-i da lucrurile afara si din ce moment am obligatia de a plati intretinerea. Multumesc