avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evacuare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

evacuare imobil

Buna ziua,

Am achizitionat un apartament executat silit in urma unei sentinte judecatoresti, fiind vorba despre un partaj intre doi frati. Paratul nu s-a prezentat nici la proces, nici la licitatie, nu locuieste in apartament si nu s-a putut lua legatura cu el. Tin sa mentionez ca in apartament au ramas niste lucruri si niste mobila ce-i apartin. In prezent apartamentul este inscris in cartea funciara in urma actului de adjudecare, care reprezinta titlul de proprietate. Intrebarea mea este daca trebuie facuta evacuare sau am dreptul de a intra in apartament si de a-i da lucrurile afara si din ce moment am obligatia de a plati intretinerea. Multumesc

Alte discuții în legătură

Evacuarea imobilului adjudecat! Davrox Davrox Am participal la o licitatie a unui apartament si am fost declarat adudecatar. Am depus banii si am primit actul de adjudecare. Acum va trebui sa recurg la ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie-apartament licitat cristinel56 cristinel56 Am luat un apartament prin licitatie imobiliara, am obtinut actul de adjudecare dupa 15 zile de la data livrarii banilor in contul executorului,am inscris ... (vezi toată discuția)
Executare silita 2 - participare în numele unui licitant Alexandra Fortu Alexandra Fortu Vecinul meu s a inscris la o licitatie privind executarea silita a unui apartament. Deoarece in ziua precedenta licitatiei a avut un accident, l a trimis cu ... (vezi toată discuția)