avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... punere in posesie-apartament licitat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

punere in posesie-apartament licitat

Am luat un apartament prin licitatie imobiliara, am obtinut actul de adjudecare dupa 15 zile de la data livrarii banilor in contul executorului,am inscris titlul de proprietate in cartea funciara, dar vechiul proprietar nu vrea de buna voie sa imi dea cheia de la apartament, iar executorul imi zice ca nu pot intra pur si simplu in locuinta spargand yala, pentru ca e posibil, ca in viitor, proprietarul sa spuna ca a avut ceva bunuri in apartament si ma poate purta prin tribunale ...mentionez ca proprietarul nu mai locuieste in acel apartament din 2011 si apartamentul este gol si deconectat de la utilitati de cel putin un an....in aceste conditii la cine sa ma adresez ca sa pot intra in apartament?.......ce anume sa fac pentru ca in viitor sa nu am probleme? .......si poate proprietarul vechi sa faca asa ceva?...
Din cate stiu executorul nu a trimis nici o instiintare catre vechiul proprietar ca apartamentul s-a vandut....
Cel mai recent răspuns: cristinel56 , utilizator 17:34, 10 Ianuarie 2013
Actul de adjudecare rep0rezinta titlu executoriu impotriva fostului proprietar (*debitorul) si impotriva tuturor persoanelor care locuiesc impreuna cu el. Investiti cu formula executorie acest act si depuneti din nou la executor pentru predarea silita a imobilului.
Toata procedura asta cat dureaza?
Nu era obligatia executorului din dosarul respectiv sa rezolve si aceasta problema?
La licitatie au fost prezente persoane desemnate de banca, executorul si eu, procesul verbal de adjudecare a fost semnat de partile prezente la momentul licitatiei si in acest moment sunt pus in situatia fie sa iau legatura cu debitorul si sa-i dau ceva bani pt cheie(ca asta vrea), fie merg pe procedura de care ziceati dumneavoastra, care presupune oricum ceva cost cred....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire act adjudecare Lucc Lucc Am cumparat un apartament la licitatie. Urmeaza sa mi se emita actul de adjudecare Actul de adjudecare este titlu de proprietate si ca poate fi inscris in ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un titlu executoriu? puzuzu puzuzu Spuneti-mi va rog... nu ma pricep deloc. Am inteles ca pentru a-mi fi aprobata o cerere de evacuare silita (sunt proprietar adjudecatar si inscris la C.F.) a ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie dupa adjudecare imobil nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: am dobandit prin licitatie un apartament de la o banca ce a executat silit ... (vezi toată discuția)