avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate Calugarescu

Activitate Calugarescu

Locuință familiei a fost achiziționată, pe numele ambilor soți, exclusiv din banii sotului. În compensare, eu - ca tatăl soției, am dotat-o cu mobilier pt a fi funcțională și am achiziționat - pe numele meu și cu credit, pentru fi folosit de ei și un autoturism nou. După un an, au dorit sa-l vând și sa le dau banii pt a achiziționa o locuință în Anglia, unde erau atunci. PROBLEMA MEA ACUM LA DIVORTUL LOR este ca BANII SE EVIDENTIAZA IN CONTUL CURENT AL GINERULUI,chiar dacă au fost dați de mine pt. a fii depuși de mama sotului. INTREBAREA ESTE DACA SUMA POATE FI 8NTEGRATA ACUM IN MASA PARTAJABILA..
Multumesc
Banii ,din vanzarea unui autoturism inmatriculat pe numele tatalui sotiei si virati in contul sotului, pot fi luati in calcul la partaj ?
Multumesc
La stabilirea vechimii in munca a unui salariat in vederea acordarii categoriei- la 5, 10,15.....ani, perioada stagiului militar se adauga la perioada lucrata ?
Daca si persoanele fara venituri sunt obligate in anul 2017 sa plateasca CASS, cum se calculeaza suma datorata si unde se achita ?