avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Banii ,din vanzarea unui autoturism inmatriculat pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Banii ,din vanzarea unui autoturism inmatriculat pe numele tatalui ...

Banii ,din vanzarea unui autoturism inmatriculat pe numele tatalui sotiei si virati in contul sotului, pot fi luati in calcul la partaj ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Calugarescu , utilizator 01:22, 1 Februarie 2022
Cine a vândut mașina și în baza la ce?
Și ce cauta banii socrului în contul ginerelui?
Locuință familiei a fost achiziționată, pe numele ambilor soți, exclusiv din banii sotului. În compensare, eu - ca tatăl soției, am dotat-o cu mobilier pt a fi funcțională și am achiziționat - pe numele meu și cu credit, pentru fi folosit de ei și un autoturism nou. După un an, au dorit sa-l vând și sa le dau banii pt a achiziționa o locuință în Anglia, unde erau atunci. PROBLEMA MEA ACUM LA DIVORTUL LOR este ca BANII SE EVIDENTIAZA IN CONTUL CURENT AL GINERULUI,chiar dacă au fost dați de mine pt. a fii depuși de mama sotului. INTREBAREA ESTE DACA SUMA POATE FI 8NTEGRATA ACUM IN MASA PARTAJABILA..
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare-cumparare imobil cu clauza de intretinere, in conditiile in care vanzatorii au renuntat ulterior la clauza, iar imobilul este ipotecat Mimi74 Mimi74 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu opinia dvs calificata in urmatoarea situatie: - cu zece ani in urma, socrii au vandut fiicei si ginerelui un imobil, cu ... (vezi toată discuția)
Divort DIA23 DIA23 Sunt casatorita de 13 ani si intentionez sa divortez.In prezent locuim amndoi intr-o casa construita de parintii mei actele de constructie a casei sunt pe ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare-cumparare deditel deditel In anul 2000, doi parinti au facut fetei si ginerelui un act vanzare-cumparare cu uzufruct viager pt casa in care locuiau toti.In timp relatiile dintre copii ... (vezi toată discuția)