avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Persoanele fara venituri platesc CASS?
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Persoanele fara venituri platesc CASS?

Daca si persoanele fara venituri sunt obligate in anul 2017 sa plateasca CASS, cum se calculeaza suma datorata si unde se achita ?

Alte discuții în legătură

Sunt obligatorii contributiile pentru sanatate pentru persoanele fara venit? campuscodi campuscodi Buna, Am nevoie de o clarificare in legatura cu obligativitatea platillor CASS (chiar si CAS). Am incercat sa caut online, dar sunt asa de multe bloguri cu ... (vezi toată discuția)
Cass pentru dividende incasate in 2018 LigiaPopescu LigiaPopescu Buna ziua, Inteleg ca pentru dividendele incasate in 2017, in suma mai mare decat plafonul de 22.800 lei se plateste suma de 2.280 lei CASS in 2018. Nu ... (vezi toată discuția)
Problema cu venitul din arenda : arendasul meu anul trecut a ... skoda2022 skoda2022 Problema cu venitul din arenda : Arendasul meu anul trecut a facut urmatoarele calcule. Se pricepe careva sa imi spuna ce inseamna ? 57616 3457 ... (vezi toată discuția)