avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianSB01

Activitate AdrianSB01

Răspuns la discuția Obligativitate avocat, sau nu
Bună seara,
Cu o întrebare vă deranjez. S-a pronunțat sentința în dosarul avut pe rol, am primit la domiciliu copia minutei la începutul săptămânii, iar în cursul acestei zile am primit la domiciliu o adresă, în care sunt specificate aceleași informații regăsite în minuta, mai putin paragraful cu " obligativitatea platii cheltuielilor judiciare " si partea cu "drept de apel 10 zile de la comunicarea..." . Acesta este procedeul de comunicare a sentinței ? Dupa această minuta si adresă urmează să primesc hotărârea sau a intervenit vreo schimbare în sentință ? Menționez că până în momentul de fata nu s-a făcut apel.
Vă mulțumesc anticipat,
Răspuns la discuția Obligativitate avocat, sau nu
Vă mulțumesc pentru răspunsul prompt.
Bună ziua,
Cu o întrebare vă deranjez si eu . Din pacate sunt cercetat într-un dosar penal pentru "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP) alin.1" , nu am fost recalcitrant , am cooperat cu organele de cercetare , am mers pe recunoașterea vinovatiei. În data de 12.07. am prima înfățișare în fata instanței. Întrebarea mea este următoarea. Sunt obligat să fiu asistat de un avocat ? În cazul în care la această înfățișare nu mă prezint insotit de avocat se amână cauza până la angajarea unui apărător ?
Vă mulțumesc anticipat,
Răspuns la discuția Alcool la volan
Bună ziua,
Cu o întrebare vă deranjez si eu . Din pacate sunt cercetat întrun dosar penal pentru "conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (art.336 NCP) alin.1" , nu am fost recalcitrant , am cooperat cu organele de cercetare , am mers pe recunoașterea vinovatiei. În data de 12.07. am prima înfățișare în fata instanței. Întrebarea mea este următoarea. Sunt obligat să fiu asistat de un avocat ? În cazul în care la această înfățișare nu mă prezint insotit de avocat se amână cauza până la angajarea unui apărător ?
Vă mulțumesc anticipat,