avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate Pasararu

Activitate Pasararu

Sunteți foarte dur. Dosarul a fost clasat. Nu poți sa fii închis pentru un apel telefonic.
Albert Kurtyan a scris:

Scopul legii penale şi al pedepsei cu închisoarea este să te determine să respecţi legea şi ordinul judecătoresc şi mai ales, să araţi respect faţă de soţie (sau persoana protejată de ordin).

Dacă nu ai merge la închisoare, atunci cum crezi că poţi fi împiedicat şi convins să nu mai săvârşeşti faptele penale pe care le-ai comis?

Se poate clasa un dosar penal pentru încălcare ordin de protectie dacă părțile s-au împăcat ?
Este o lege aberanta. Am avut doua evenimente mari in familie . Cum puteam sa o contactez !Si eu nu am fost informat de gravitatea situației in fapt .Eu nu am citit legea ,nu am știut ca nu poți sa o suni pe sotia ta ,,este penibil .Îmi asum fapta ! Ce urmează ? Am dosar de urmărire penala .

Ce soluție exista sa scap de executarea pedepsei ?

Am apelat sotia pe telefon si suntem in curs de divorț iar eu sunt sub ordin de protecție. Ce pedeapsă risc sa primesc .
Pot sa particip la un eveniment la care va fi prezenta si sotia mea daca sunt sub ordin de protectie?
Discuție Divort
Dupa divort se mai poate emite un ordin de protectie?
Răspuns la discuția Ordin de protecție
Va multumesc!
Pot sa comunic cu sotia mea pe facebook daca sunt sub ordin de protecție ?
Pot sa comunic cu sotia mea pe facebook daca sunt sub ordin de protecție ?