avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Clasare dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Clasare dosar penal

Se poate clasa un dosar penal pentru încălcare ordin de protectie dacă părțile s-au împăcat ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba de infractiunea de nerespectare a hotararilor judecatoresti. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală. Daca se face in faza de up, se dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua, Intentionez sa cer un ordin de restrictie impotriva fostului meu sot care ma forteaza sa ma impac cu el. Motivul separarii de el a fost violenta ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie aura gustescu aura gustescu buna ziua, am un ordin de protectie emis de parchet IF impotriva fostului sot. Nu are voie sa se apropie de mine la mai mult de 150 m de casa mea sau locul de ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie 71Ica 71Ica buna ziua, am obtinut un ordin de protectie cu evacuarea fostului sot si nu vrea sa execute, am apelat la politie si spun ca ei nu pot sa faca nimic, va rog ... (vezi toată discuția)