avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate Zaraza69avocat

Activitate Zaraza69avocat

Bună ziua
Locuiesc de 58 de ani intr-un bloc din Ploiești, avand in o proprietate personala un apartament. Blocul are doua cai de acces in imobil, in fata blocului și în spatele blocului. Pentru ca locuiesc la parter și am loc de parcare în spatele blocului, folosesc de zeci de ani, ușa din spate care este prevazuta cu cheie. Pentru ca nu folosesc niciodată ușa din față, nu am solicitat de la administratie dispozitivul electronic care permite acces pe ușa din față. Eu sunt asistent veterinar si ini desfășor activitatea în cadrul unei clinici veterinare. Nu am program de lucru fix si se întâmplă foarte des sa rămân la clinica pana târziu, după miezul nopții, ajungand acasa la orele 24, 1, 2 noaptea. Asta s-a întâmplat și aseară, când am ajuns la ora 23.45, și când, spre surpriza mea, ușa de acces în bloc pe care eu o folosesc, era încuiată cu un lacăt mare. Am avut noroc ca, la acea ora a venit un vecin, care mi-a permis accesul in bloc prin ușa din față. Am fost la administrator care mi-a spus că nu știe cine a pus lacătul, deși eu nu îl cred. Am fost la Politie, mi-au spus ca nu e treaba lor sa soluționeze acest caz. Mai mentionez ca blocul este unul cu bulina roșie, așadar consider ca, în cazul unui cutremur, căile de acces/ieșire din imobil trebuie sa fie libere, cât mai mulți oameni sa poată ieși sa se salveze. Deasemenea pompierii, salvarea, ISU nu pot întra în imobil în caz,de urgență. Nu am fost anunțată ca se va securiza ușa din spate,nu am primit vreo cheie.
Consider ca prin aceasta actiune îmi este înterzis accesul in imobil si inplicit, in locuință
Bună ziua,

Sunt tehnician veterinar și am un adăpost pentru animale de companie autorizat de către Direcția Sanitar Veterinara. În cadrul acelui adăpost îmi desfasor activitatea de tehnician veterinar, fiind angajata cu forme legale.
Intenționez sa înființez un SRL al cărui CAEN sa fie 7500. Este posibil?
Persoana care ma ajuta cu înființarea firmei a spus ca nu pot utiliza acest cod caen 7500 dacă nu sunt medic veterinar și nu depun aviz de libera practica.

Multumesc pentru raspuns .
Detin detineam 40% actiuni ale unei societati comerciale cu profil IT. In urma cu catev zile m-am deplasat la Registrul Comertului impreuna cu partenerul de afaceri care detine 60% si am completat documentele necesare pentru a-i ceda actiunile mele. Inca nu a primit documentele finale, urmeaza sa intre in posesia lor in una din zilele urmatoare. Va rog sa imi comunicati daca in acest stadiu eu ma mai pot razgandi in a-i ceda partea mea de actiuni. Multumesc.